Author Topic: Level Didn't Load  (Read 2777 times)

Kier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Level Didn't Load
« on: March 31, 2015, 12:31:56 PM »
When I got to building level 3, it just sat there forever. Had to Alt-F4 it. Looking at the output_log, it repeated these lines over and over again till I killed the program:

Code: [Select]
(Filename: C:/BuildAgent/work/d63dfc6385190b60/artifacts/StandalonePlayerGenerated/UnityEngineDebug.cpp Line: 49)

building mountpoint list


Info, in case you need it:
TOMB OF ROOMS v0.30
Single-Player
Windows 7 64 bit
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
8.00 GB
NVIDIA GeForce GTX 770 4038 MB


Tried playing the game again, and the same thing happened at building level 3.

The first two levels were fun though!

Loz

  • programmer
  • Administrator
  • Dude
  • *****
  • Posts: 71
Re: Level Didn't Load
« Reply #1 on: March 31, 2015, 12:47:22 PM »
Hi Kier,

Thanks for the bug report! What you have given me is really specific and helpful. There are a couple of new room types that only appear from level three onwards. That line in the output log means it is getting stuck trying to put furnishings inside a room, so it must mean one of those new rooms is giving it trouble.

I'm not totally sure why it would be happening so consistently with you though when I haven't seen it myself. I'll have to double check those new room types and see if I can figure out what is going on.

Drawn

  • Dude
  • **
  • Posts: 68
  • get rekt
Re: Level Didn't Load
« Reply #2 on: September 21, 2015, 11:02:15 PM »
The stair loading screen just kept on going and had to alt + f4 . This happened about 5 times already in 0.305

sorry no output log

ant2107

  • Guest
Level Didn't Load
« Reply #3 on: April 28, 2018, 02:57:43 PM »
no ground on some level so we fall forever :'(